Tervetuloa Sipoon taidelainaamoon!

Taidelainaamo tarjoaa vaivattoman tavan hankkia taidetta. Lainaamon kokoelmasta löytyy grafiikkaa, maalauksia, piirustuksia, veistoksia ja valokuvataidetta 25 ammattitaiteilijan tuotannosta. Teoksia voi lainata pientä kuukausivuokraa vastaan tai ostaa suoraan omaksi. Teos siirtyy asiakkaan omistukseen kun maksettuja lainausmaksuja on kertynyt teoksen hinnan verran. Lainausmaksu on koroton osamaksu.

 

Söderkullan kirjasto

Söderkullan kirjastossa sijaitseva Sipoon taidelainaamo aloitti toimintansa marraskuussa 2009 Sipoon kulttuuritoimen ja Sipoon Taiteilijat ry:n yhteistyönä. Kirjaston seinägallerian ripustus uusiutuu teosten lainausten myötä ja kokonaisuudessaan vuosittain maaliskuussa. 

 

Artborg 35

Taidelainaamolla on toimipiste kulttuurikeskus Artborg 35:ssä, Nikkilässä. Artborgin galleria toimii Sipoon Taiteilijat ry:n taiteilijatiloissa keskittyen kattavammin myös kehystämättömään grafiikkaan ja valokuviin sekä veistoksiin ja erilaisiin kolmiulotteisiin teoksiin. 

Halutessasi lainata jonkin teoksen ota yhteyttä taidelainaamon hoitajaan, joka on tavattavissa Artborg 35:ssä lainaamon aukioloaikoina. Samalla voit tutustua Pesula Galleriaan.

Artborg 35 
Pilvilinnantie 2 G, 04130 Sipoo

Avoinna ke klo 12-16, to-pe klo 16-20.

Voit ottaa lainaamon hoitajaan Julia Nyman yhteyttä myös puhelimitse 045 2007 121  tai sähköpostitse taidelainaamo@sipoontaiteilijat.fi 

Pesula Galleria
aloitti toimintansa Artborg 35:ssä tammikuussa 2019. Katso ajankohtaiset näyttelyt täältä:

Pesula Galleria

Sipoon taidelainaamo Söderkullan kirjastossa on auki kirjaston aukioloaikoina:   

Söderkullan kirjasto      
Amiraalintie 2, 01150 Söderkulla

Kirjasto on avoinna: ma-ke 10-20, to-la 10-16

Tervetuloa!!

 

Sipoon taidelainaamon toimintaa tukevat:

Aktia_logo

Sipoon Taiteilijat ry Sibbo Konstnärer rf