Tervetuloa Sipoon taidelainaamoon!

Taidelainaamo tarjoaa vaivattoman tavan hankkia taidetta. Lainaamon kokoelmasta löytyy grafiikkaa, maalauksia, piirustuksia, veistoksia ja valokuvataidetta 25 ammattitaiteilijan tuotannosta. Teoksia voi lainata pientä kuukausivuokraa vastaan tai ostaa suoraan omaksi. Teos siirtyy asiakkaan omistukseen kun maksettuja lainausmaksuja on kertynyt teoksen hinnan verran. Lainausmaksu on koroton osamaksu.

 

Söderkullan kirjasto

Söderkullan kirjastossa sijaitseva Sipoon taidelainaamo aloitti toimintansa marraskuussa 2009 Sipoon kulttuuritoimen ja Sipoon Taiteilijat ry:n yhteistyönä. Kirjaston seinägallerian ripustus uusiutuu teosten lainausten myötä ja kokonaisuudessaan vuosittain maaliskuussa. 

 

Artborg 35

Taidelainaamolla on toimipiste kulttuurikeskus Artborg 35:ssä, Nikkilässä. Artborgin galleria toimii Sipoon Taiteilijat ry:n taiteilijatiloissa keskittyen kattavammin myös kehystämättömään grafiikkaan ja valokuviin sekä veistoksiin ja erilaisiin kolmiulotteisiin teoksiin. 

Halutessasi lainata jonkin teoksen ota yhteyttä taidelainaamon hoitajaan. Hän on tavoitettavissa torstaisin Artborgin lainaamossa klo 16-19, puhelimitse 045 2007 121 tai sähköpostitse taidelainaamo@sipoontaiteilijat.fi 

Sipoon taidelainaamo:   

Söderkullan kirjasto      
Amiraalintie 2, 01150 Söderkulla
puh: 045 2007 121 
taidelainaamo@sipoontaiteilijat.fi  
Kirjasto on avoinna: ma-ke 10-20, to-la 10-16

Artborg 35 
Pilvilinnantie 2 G, 04130 Sipoo
Avoinna torstaisin 16-19 sekä sopimuksen mukaan.

Tervetuloa!!

Tutustu myös muihin Taidelainaamoihin osoitteessa www.taidelainaamot.fi

 

Sipoon taidelainaamon toimintaa tukevat:

Sipoon Taiteilijat ry Sibbo Konstnärer rf

 

 

Sipoon Taidelainaamon sivuston toteutus ja ylläpito: pike kokkonen, pike(at)pikekokkonen.com